Батков-младши в с*** афера с Камелия

Тодор Батков-младши крие поредна секс афера с фолкпевица. След Мара Отварачката, сега наред в любовното му тефтерче е Камелия, издаде наш източник, запознат с интимните рокади в лекия жанр.

„48-годишната Камелия сваля младия милионер пред очите на всички по време на своите участия по кръчмите. Тодор не крие, че му е приятно и цъфти от щастие, когато кака Камелия го закача от сцената и му подхвърля пиперливи шеги”, отсече очевидец на задявките.

Повод за съмненията, че 25-годишният син на адвоката Тодор Батков и Камелия Вескова въртят любов зад гърба на мъжа ѝ е фактът, че Цветин и певицата не са се появявали заедно от 10-и януари, когато красавицата празнува рождения си ден. Тогава певачката отбеляза празника с любимия си. Оттогава обаче никой не е виждал двойката заедно, което роди клюката, че май са се разделили.

Точно преди година – през май 2018-а, пък плъзна информация, че младият сваляч има интимна връзка с друга фолкаджийка – Мара Отварачката. Тодор Батков-син обаче побърза да опровергае сочната клюка, като отрече да се въргаля в кревата с Мария.

Според написаното двамата били засечени на романтична вечеря в столичен ресторант, който накрая напуснали заедно. С публикация в социалните мрежи наследникът на бившия собственик на „Левски” обясни, че изпълнителката на „Червеният картон” просто е част от рекламната кампания на неговия магазин за кожи. „Отношенията ми с нея са професионални и ще останат такива – няма калъпи, матраци, формички и така нататък. Надявам се спекулациите по темата да спрат“, изрази надежда бизнесменът.

Дали ще отрече и връзка с Камелия, предстои да научим.