Вижте колко е пораснала внучката на Катето Евро – сладкото мъниче е артистично като баба си (Снимки):

Всеизвестна е привързаността на Катето Евро към любимата ѝ внучка, която носи името ѝ – Катерина. Тези дни гордата ѝ майка – Таня Тончева, публикува в социалните мрежи клипче, на което малката Катерина Кадиева припява на испански на песента, в чийто клип участва майка ѝ.

Коментарите бяха, че дребосъчето май е тръгнало по стъпките на известната си баба и скоро може да направи своя дебют на сцената.

Едва 4-годишна тя многократно присъства в медийното пространство, а ето че сега дори и пропя. Песента, на която малкото Кате приглася, се казва „Por Una Noche”. В поста си майка ѝ пише, че латино песента й е любима и това е причината хлапето да не се отделя от телефона по цял ден.

Катето Евро внучка

“Май си имаме певица в семейството?! По цял ден пее песента Por Una Noche ЗаЕднаНощ?! Добре, че не разбира испански, а и не осъзнава какви ги върши майка й в клипа…Метнала се е на баба си Катерина Евро ….100%.

Не знам дали знаете, но братовчедите на Катето Евро са едни от най-изявените музиканти в Албания, а баща й, т.е. дядото на Сашко, е оперен певец и преподавател по музика, а и да не забравяме, че тя самата пее във филма „Оркестър без име”, споделя салса танцьорката.

Катерина Кадиева

Пристрастието на Катето към латино-ритмите, обаче, е не само заради запомнящата се мелодия, но и фактът, че майка й участва във видеоклипа. Таня е в ролята на булка-прелъстителка, която вместо да прекара първата си брачна нощ със своя съпруг, тръгва с един от музикантите на сватбата. “Късметлията“ е нейният колега- шампионът по салса и музикант- Димитър Лазаров De Fuego, който е и основният изпълнител в “Por Una Noche“ #ЗаЕднаНощ. В песента участват още Алфредо Торес и Братя Санчез, които над 15 години са сирили в най-добрите групи в Куба, Мексико и Испания.