Начало ТОП Статии Вижте сина на Плевнелиев и Деси Банова СНИМКИ

Вижте сина на Плевнелиев и Деси Банова СНИМКИ

Росен Плевнелиев за пръв път показа сина си от синоптичката Деси Банова 6 месеца след неговата поява на бял свят. Бившият президент гордо позира с малкия Йоан в уютен ресторант, където се щракнал за спомен със свои приятели, след като обядвали заедно.

За фотоса майката Деси предпочела да остане извън кадър и да се наслади на няколко мига спокойствие, докато мъжът ѝ я отменя в дундуркането на бебето. Макар да е едва на половин годинка, наследникът на Плевнелиев и Банова вече има активен социален живот. От съвсем невръстна възраст той придружава родителите си по обеди и вечери в скъпи ресторанти, както и по почивки.

Фотографите на „Ретро” засякоха преди дни Плевнелиев да шофира колата на жена си, вместо да се вози в лъскавото ауди, управлявано от шофьор. След като в началото на годината синоптичката катастрофира с мерцедеса си на „Цариградско шосе“, любимият ѝ я дари с не по-малко луксозен черен джип на марката „Рено“. Зад неговия волан често сядал и самият Плевнелиев. Очевидно навиците на експрезидента не са се променили и той продължава да спира като шеф не само пред дома си. Папараците ни видяха как бившият държавен глава паркира джипа си буквално на сантиметри от входа на Нова телевизия. След като свърши работния си ангажимент там, той веднага се отправи към семейното жилище, за да отмени половинката си в грижите по бебето.

Припомняме, че Деси няма детегледачка, но можела да разчита на майка си Лили по всяко време на денонощието. Това се случвало рядко, тъй като експрезидентът и блондинката предпочитали да се носят навсякъде в комплект и да не се лишават от нито един момент със сина си Йоан. Те вече крояли планове за лятната си почивка, като най-вероятно отново щели да събират слънчеви лъчи на спокойствие в съседна Гърция, където Росен има баровско имение.

В началото на годината той обяви, че е прехвърлил собствеността на морската си хасиенда на Халкидики на синовете си от предишния си брак с Юлияна Плевнелиева, но въпреки това си оставил вратичка и можел да продължи да го ползва и посещава с новото си семейство. Предстоящата лятна почивка няма да е първата за бебето Йоан.

разгара на зимата Росен и Деси го заведоха за пръв път на спа ваканция в елитен комплекс, намиращ се в село Баня, на няколко километра от Банско. Бившият президент и половинката му изкараха няколко дни и нощи в четиризвездния хотел „Хот Спрингс Медикъл енд СПА“, в който миналата година пък Корнелия Нинова заведе елита на БСП на партиен семинар. пише ретро.

Плевнелиев кара реното, което наскоро подари на Деси


Бившият държавен глава паркира като шеф на сантиметри от входа на Нова телевизия

Бомба: Вижте сина на Плевнелиев и Деси Банова СНИМКИ
error: Content is protected !!