Начало ТОП Статии Мрежата изригна заради Златка Димитрова СНИМКА

Мрежата изригна заради Златка Димитрова СНИМКА

Навръх рождения си ден вчера, Златка Димитрова зарадва последователите си във Фейсбук публикувайки своя супер секси снимка. Ежедневните тренировки във фитнеса явно дават желания резултата и бившата плеймейтка показва тяло-мечта.

Всичко щеше да изглежда перфектно, ако не бяха по-наблюдателни фенове, които останаха с отворени усти щом се вгледаха между краката на Черната Златка.

Там където трябва да е най-милото на красавицата, нещо стърчи! А по законите на анатомията не би трябвало нищо да стърчи, особено там долу.

По-злобните Интернет потребители видях в това доказателство, че Злати не е 100 процентова жена. Тема, която много пъти е зачеквана от недоброжелателите на моделката.

Според нас обаче става въпрос просто за сянка, която придава фалшива илюзия, че Златка си има нелогични екстри. Иначе мацката си е топ и всичко й е на място.

Колкото до личния й живот, стана ясно, че Златка Димитрова отново се е разделила с бащата на сина си Мирослав. Тя отпразнува рождения си ден без своята половинка и само в обкръжението на приятелки.

Какво е застанало помежду им и е предизвикало срива в отношенията им, засега поне не е ясно. Злати обаче няма друг мъж до себе си и явно е решила да бъде щастлива и свободна сингъл дама.

Източник: hotarena.net

Мрежата изригна заради Златка Димитрова СНИМКА

Мрежата изригна заради Златка Димитрова СНИМКА
error: Content is protected !!