Начало ТОП Статии Ужасна драма в семейството на звезда! След като той получи инфаркт, на...

Ужасна драма в семейството на звезда! След като той получи инфаркт, на нея й откриха…

Семейството на Икер Касияс преживява още един шок след инфаркта, който той получи по време на тренировка на Порто на 1 май.

Съпругата на легендарния испански вратар – Сара Карбонеро, е била оперирана от злокачествен тумор на яйчниците. Самата тя обяви за случилото се чрез съобщение на официалния си профил в „Инстаграм“.

„Когато все още не сме се възстановили от страха, животът отново ни изненада. Преди няколко дни лекарите ми откриха злокачествен тумор на яйчниците и вече се оперирах. За щастие го уловихме много рано, но все още имам няколко месеца борба, докато продължавам съответното лечение. Аз съм спокойна и уверена, че всичко ще премине добре“, написа Сара.

 

„Знам, че пътят ще бъде труден, но и ще има щастлив край. Имам подкрепата на моето семейство и приятелите, както и на страхотния медицински екип. Използвам възможността да помоля моите колеги журналисти за уважение и разбиране, с които винаги сте се отнасяли към мен, особено в тези трудни и деликатни моменти за мен и моето семейство“, добави 35-годишната Карбонеро.

 

error: Content is protected !!