Човек от екипа на Слави е най-богатият работник в България

Ванката се превърна в най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов. Оказа се, че това не е остроумният сценарист Иво Сиромахов, нито талантливият актьор Краси Радков.

 

 

Резултат с изображение за Ванката от „Шоуто на Слави“ най-търсен

Не искат дори музикантите от „Ку-ку бенд”, а само и единствено Ванката. След новината за падането на Шоуто на Слави към реквизиторът валят една камара неприлични предложения от различни предавания.

Дори му обещавали заплата, много по-висока от тази, с която го глезел гологлавия шоумен.

Иван Атанасов, по-известен като Ванката, получавал заплата от 2500 лева, гласи информацията на „Галерия”.

В шоуто на Дългия той го играеше момче за всичко. И сега Ванката е смятан за един от най-богатите работници на учиндолеца.

Реквизиторът успявал да спастри по 1500 лева на месец, защото нямал семейство и живеел доста скромно.

Според хора от екипа на „Шоуто на Слави” Ванката бил спестил на влог в банка 300 000 лева и отдавна можел да напусне продукцията по Би Ти Ви. Само че той бил един от най-верните служители на Слави и затова бил толкова ценен като кадър.

„Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или смърт. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, но винаги много го е уважавал“, коментират негови колеги.

През годините Ванката бе не само съвестен работник, но се включваше доста в скечовете на Слави. Заради комичният си външен вид и недодяланото си детско поведение и от екипа, и зрителите много му се радваха.

А неговият работодател го обожаваше и заради дългогодишната му вярна служба му подари песен.Слави Трифонов изцяло спонсорира песента „Писна ни от овце”, което Ванката записа в дует с Краси Ванков.

И ето че лансирането му през годините се оказа, че не е излишно. Сега, когато „Шоуто на Слави” върви към края си, Ванката е най-спокоен за бъдещето си.