Вашият хороскоп за днес, 28.05.2019 г.

 

Овен

Давате ли си сметка какво качество предлагате самите вие в партньорските си връзки? Дали не сте прекалено взискателни или твърде авторитарни? Вслушвате ли се в другия или държите са се чуе единствено вашето мнение? Хубава медитация като за края на май, хубав начин да опознаете себе си по-добре, оглеждайки се в другите.

Телец

Бъдете по-внимателни със задълженията си, не се опитвайте да спорите, особено с висшестоящи. Обърнете внимание на онези дребни, досадни неща, които винаги биват забравени и пренебрегвани. Знаете, че малките камъчета преобръщат колата.

Близнаци

Малко театрално и драматично ще се държите днес, което, разбира се, има своите предимства, всички околни ще се чувстват като на театър. Ще успеете да създадете един вид празничност, вълнение и радост около себе си.

Рак

Ще проявявате равнодушие към нещата, които не ви касаят пряко, което няма да предизвика много положителни реакции. Затова пък за нещата и хората, за които се чувствате отговорни и сте емоционално привързани, ще проявявате свръхзагриженост. Може би трябва да намерите по-балансирана изява.

Лъв

Днес ще имате толкова многообразни възможности да се изразите, да покажете прекрасните си качества пред света. Лесно ще се приспособявате, ще говорите прекалено много и ще проявите завидна изобретателност. Изглежда като доста динамичен ден, намерете време да дишате.

Дева

Наблюдателни, разсъдливи и възприемчиви, днес ще проявите завидно търпение с всяко нещо, с което се захванете. Дори склонността ви да мърморите днес сякаш ще се изпари, ще виждате, ще намирате, ще споделяте красивите неща в живота. И ще бъдете изненадани от резултата.

Везни

Ще сте доста своенравни и ще проявявате голям инат в нещата, с които се заемате. Определено е добре да овладявате импулсите си и да избягвате съперничеството. Има и други начини да се мотивирате, спортната злоба не винаги е най-добрият от тях.

Скорпион

Днес може да сте доста небрежни и да се оставяте да ви въвличат във всякакви неприятни неща. Облегнете се на собствената си вътрешна сила, не позволявайте на страховете и илюзиите да замъглят погледа ви. Бъдете осъзнати!

Стрелец

Живо ще се интересувате от всичко, което се случва около вас. Ще се стремите да реформирате и усъвършенствате живота за всички. Завидни намерения, макар и лишени от голяма доза практичност. Все пак това не бива да ви спира в благородните ви пориви, нали мечтателите са направили най-големите открития.

Козирог

Акуратност, прагматизъм, ясно чувство за реалност и обективни възприятия, днес това ще са качествата, които ще демонстрирате пред света. Можете да сте сигурни, че светът ще ви отговори с поклон и аплодисменти.

Водолей

Изключително харизматични и обаятелни ще сте днес, което ще събира групи около вас. С леко чувство за превъзходство ще споделяте идеите и плановете си, но не очаквайте сляпо подчинение, все пак именно вие сте измислили демократичните принципи.

Риби

Ще се опитате да запазите в тайни истинските си мотиви и желания. Истинската ви цел да ръководите другите или да получите нещо от тях, така или иначе ще постигнете. Не бъдете фанатични и се опитайте да не надценявате себе си.