Глория с неочаквано признание и нови снимки от желана дестинация

Глория направи неочаквано признание пред почитателите си. Тя разкри какво я е омагьосало за цял живот.

Певицата прави съпричастни последователите си както на своето ежедневие и сценични изяви, така и на екзотичните и красиви места, които посещава.

Фолк звездата на „Пайнер“ публикува красив кадър и анонсира в социалната мрежа: “След като веднъж ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот“.

Снимка, публикувана от певицата, е от Гърция – една от предпочитаните от изпълнителката дестинации. Тя отново е на кратка ваканция, а кадрите, които споделя са с локация остров Тасос. Туристите често го наричат Зеления остров, защото е истинско късче от Рая. Там Глория посети и един от най-красивите гръцки манастири “Архангел Михаил“, който определи като вълшебно място.

Миналото лято в Гърция засне видеоклиповете си “Добре дошла, скитнице“ и “Не те давам“.  “Избрахме Гърция, защото е много благодатна за снимки – уникални места, заливи и не е толкова показвана във видеоклиповете, а има особено очарование“, разкри тогава актуалната певица,

Феновете на Глория се надяват любимата им звезда отново да ги зарадва и с нови клипове от там, а дали това ще се случи, предстои да разберем.