Прочутата Анжела Пърл с хороскоп за ЮНИ: ако сте БЛИЗНАЦИ, ДЕВА нов романс. ВОДОЛЕЙ укрепване на позициите

Астропрогнозата на астрологът Анжела Пърл за юни ще ви помогне да решите всички най-основни проблеми, както и да привлечете късмета на ваша страна. Това ще бъде чудесен месец за всяко ново начало.

Юни е времето за действия.

Овен

За Овен целият месец настроението на планетите ще остане непроменено.

Това е добра новина, защото ще помогне на Овен да реши най-важните си проблеми. Всичко, което се е натрупало през последните няколко месеца, ще бъде решено до юни.

Стереотипното мислене ще бъде опасно, особено в любовта и отношенията със семейството. Юни е времето на сближаване с половинката, времето за търсене на любим човек. Необходимо е да погледнем отново света, за да разберем неговата същност и да определим неговото бъдеще.

Телец

За Телец, Вселената подготвя най-доброто в самото начало на месеца и в самия край. Планетите ще имат творческо отношение до 8 юни и от 23-ти. Между тези дати е по-добре да не планирате нищо супер важно.

В отношенията с хората Телецът се нуждае от отзивчивост. Астролозите съветват да създават нови приятели и да поддържат отношения с най-скъпите хора. Не натрупвайте в душата си  обиди и негативизъм. Положителният възглед за живота ще помогне на Телеца да стане по-харизматичен.

Близнаци

Астролозите съветват Близнаците да избягват неприятни хора. Представителите на този знак трябва да помислят как да се предпазят от негативната енергия на другите хора. Селективността в общуването е основният принцип за привличане и запазване на късмета. Като цяло месецът ще бъде спокоен. Той е идеален за работа, но без неоправдана асертивност.

Също през юни романсът ще бъде полезен. Близнаците трябва да търсят любов. Ако вече имате партньор, можете да прехвърлите връзката на ново ниво, да се срещнете с родителите, да се отпуснете заедно, да се движите заедно. Този месец е да слушате и да гледате различните дребни неща. Най-важното нещо е скрито в тях.

Рак

Раците могат да станат по-ревниви през юни. Това е особено вярно за периода от 7 до 19, когато енергията на планетите ще бъде разрушителна. За това дръжте се в ръце. На работното място и в бизнеса ще бъдат полезни нови познания, които ще бъдат по-лесни в края на месеца.

Внимавайте с финансите. Разбира се, винаги има разходи, но сега няма смисъл да се харчат пари за нещо инцидентно и ненужно. Такива покупки ще ви разочароват. Все още може да има проблеми в семейния план. Това може да са здравословни проблеми на роднините или кавги. Дипломатичното отношение и желанието за намиране на компромиси ще решат проблемите.

Лъв

Лъв ще трябва да се бори за място под слънцето и на два фронта едновременно: в любовта и финансовата. В паричните проблеми, както и в любовта, да търсите виновните не си струва. Често всичко се случва случайно. В любовта ще помогне добротата и способността да прощава.

Във всяко събитие си струва да потърсите някаква поука за себе си. По-добре е да възприемате полезни умения от човек, отколкото да се храните с омраза и завист. Звездите искат Лъвовете да бъдат малко по-скромни.

Дева

Енергийният фон на планетите сега е възможно най-неутрален и спокоен. Това означава, че Дева трябва да използват това като възможност да правят това, което им харесва най-много. Радост, оптимизъм и желание за борба – това са основните компоненти на успеха през юни. Всичко това ще помогне на мечтите да станат реалност. Не прехвърляйте отговорността на други хора: желанието да се справят с всичко сами ще окажат специално въздействие върху другите.

Везни

Везните ще трябва да бъдат много внимателни през юни. Започвайки от 9-и, планетите и звездите ще влязат в период на силен дисонанс. Това ще доведе до факта, че в живота на Везни започват да се случват необяснимо странни неща. Проблемите могат да започнат във всяка една област изключително внезапно.

Везните ще трябва да запазят спокойствие. Сега нервите са безполезни. Спокойствието неутрализира негативното състояние и помага на Везни да избягат от упоритите лапи на несигурността. Това не означава, че не е необходимо да защитавате своята гледна точка, а само казва, че трябва да се прави дипломатично.

Скорпион

Скорпионите се отличават с развита интуиция и съпричастност. През юни чувствителността на представителите на този знак може да се увеличи. Това ще доведе до факта, че ще има нови точки за контакт с хора, нови теми за разговор. В любовта бъдете по-решителни. Можете да споделите чувства и да не се страхувате да кажете истината.

Що се отнася до финансите и работата, в тези области Скорпионите също ще се нуждаят от малко повече решителност. Проблемите трябва да се третират философски – те се случват на всеки, а понякога са източник на мъдрост, правят ни по-силни.

Стрелец

Стрелец трябва да бъде по-предпазлив – в началото на месеца могат да започнат проблеми в сферата на работата и бизнеса. Проблемите трябва да се решават според плана, без да се отклонявате от своите правила и вярвания. Това ще помогне за увеличаване на приходите, както и за постигане на най-добри резултати.

В отношенията с хората си струва да сдържате емоциите. Може би ще се окаже, че ще хванете някой в ​​лъжа.

Козирог

Козирозите значително ще повишат производителността на труда в средата на месеца – от 7 до 19 юни. Време е да спрете да живеете в очакване на чудо. Козирозите успяват да привлекат повече късмет в живота си през Юни. Това е най-важният месец от лятото за тях.

Ще бъде полезно да се прави добро, да се срещат хора, да се помага на нуждаещите се. Амбициите ще станат излишни, защото сега Вселената иска Козирозите да споделят своя късмет и своето време.

Водолей

Водолей трябва да обърне внимание на дребните неща. Признаците на късмет ще бъдат много полезни. Същото се отнася и за интуицията, която ще ескалира в средата на юни. Това ще бъде чудесен месец за укрепване на позициите във финансовия сектор, в любовта и в работата. Много Водолеи ще увеличат нивото на доходите, ще имат нови възможности. Най-важното сега е да не бързаме със заключенията, да не пропускате подробностите.

Много от проблемите ще бъдат решени сами, а за други ще се наложи да бъдат смели и постоянни.

Риби

Рибите могат да започнат да се объркват в личния живот. Това е особено вярно за тези представители на този Знак, които са в дълга връзка.

Началото на месеца ще бъде положително, но проблемите ще започнат на 9-ти, много от които могат да бъдат решени предварително, ако не проявите агресия и импулсивност. Вселената ще направи свои собствени корекции, независимо какво ви струва, затова необяснимите проблеми трябва да се възприемат като част от нормален процес. В любовта астролозите съветват да се избягват публични кавги, а в отношенията с хората като цяло не пренебрегвайте молбите за помощ.