Шумно парти събра каймака на Югозапада в Слънчев бряг! Собственикът на борса „Виктория“, благоевградчанинът Й. Николов, откри тузарски клуб – „Габана Найт“

Благоевградският бизнесмен Йордан Николов, собственик на борса „Виктория“, откри тузарски клуб в Слънчев Бряг. Заведението се казва „Габана найт клуб“ и е едно от най-модерните в курорта.

Обзаведен по последен писък на модата в бранша, с изключително добре подбран персонал, клубът дава заявка, да се превърне в едно от най-посещаваните места на южното ни Черноморие.

Йордан Николов от известно време се занимава с ресторантьорство, като преди стопанисваше и други клубове в морски курорти. На откриването на дискотеката присъстваха познати лица от родния хайлайф. Сред тях не остана незабелязана кръшната снага на дупничанката Моника Валериева, която събра погледите с лъскава рокля и щедро деколте.

Гости на заведението бяха и известни бизнесмени, спортисти и фолкпевци, който уважиха благоевградкия домакин, запален фен и състезател по джетски, носител на множество награди и медали от световни състезания.

Николов е е сред най-близките приятели на шоумена Слави Трифонов, който му гостува често в Благоевград. Откриването на клуба мина с много емоции и танци, които белязаха вечерта и оставиха приятни спомени посетителите

Д. Мейс