В Китай 11-годишно момиче случайно установи, че е момче

При влизане в средното училище родителите на 11-годишно момиче били помолени да се подложат на генетичен тест.

По време на генетичeн тест, който родителите на момичето считат за проста формалност, се оказа, че тяхната дъщеря всъщност е момче.

При влизане в средното училище родителите на 11-годишно момиче били помолени да се подложат на генетичен тест. Това е проста формалност, която е в списъка с документите за приемане. Седмица по-късно дойдоха шокиращи резултати от теста.

Лекарите казали на родителите, че тяхната дъщеря има Y-хромозома, което се случва само при мъжете. Факт е обаче, че тестисите остават в коремната кухина, а мъжките полови органи остават недоразвити. В резултат на това момчето било отглеждано като момиче.

Лекарите казали, че е необходимо да се извърши операция възможно най-скоро, за да се възстанови нормалното функциониране на гениталиите, в противен случай в бъдеще човекът може да има проблеми с ефикасността и зачеването.

Но родителите били много притеснени, че детето е момиче и през целия му живот са се държали с него като с такова. Детето обичало да носи рокли, да се облича, да играе с други момичета и така нататък. Това означава, че детето напълно се счита за момиче.

Сега родителите обвиняват себе си, че не са обърнали внимание на странната структура на гениталиите на детето. Това обаче не е направено и от лекарите, които многократно преглеждали момчето през живота му.