С Бугати за 5 милиона пристигна на бала Биляна Лазарова – певицата бе зашеметяваща в цели два тоалета (Снимки):

Тази година училище завърши и една от младите звезди, които набират популярност напоследък. Биляна Лазарова – модел, певица и инфлуенсър събра погледите на бала си в столицата, като се появи с луксозно Бугати Широн за 5 млн.

лева.

Освен скъпарско возило, младата дама показа стилна и екстравагантна визия. Биляна избра два изящни тоалета, с които нямаше как да остане незабелязана.

Биляна Лазарова модел

Младата дама се дипломира от Частно училище „Дрита“ със специалност английски и испански език.

С поглед към бъдещето, тя се е ориентирала към психологията, психиатрията и неврохирургията, като все още се двоуми дали да остане в родната България или да учи в чужбина.

На своето завършване тя се появи облечена в пищна дълга рокля в искрящо зелен змийски принт, която съчета с черни аксесоари и красиви бижута.

модел на бала си

биляна лазарова на бала си

За макиажът се погрижи гримьорът Никола Иванов, а фризьорът на звездите Венелин Кондаков оформи косите й на едри, кукленски къдрици.

балът на Биляна

Втората рокля за звездната ѝ вечер бе изящна в нежно розово, съчетана с бляскави бижута в същия нюанс. Визията й бе подсилена отново от топ кофьора Венелин Кондаков, който този път избра елегантен кок.

абитуриентка в розово