Ужас! Тежък здравословен проблем мъчи Лили Иванова

Лили Иванова е съсипана от здравословни неволи. Примата на българската естрада започнала да губи слуха си, което се отразява негативно на концертните й изяви, пише „Ретро”.

Звездата винаги се качва на сцената със собствен бенд, за нея било изключително важно да чува всеки звук на инструментите.но в последно време обаче изпитвала затруднения със слуха и затова била принуден да реши проблема, като пее със слушалки.

Въпреки че в началото се дърпала да носи приспособлението, тъй като разваляла имиджа и прическата й, тя се съгласила, вместо да си слага слухов апарат.

След 59 години на сцената на Лили Иванова й се случило за първи път да слуша с чужда помощ музиката, но това не я притеснило особено.

Без излишни емоции тя подходи и към факта, че паметта й изневерява. Решила проблема с широка стойка пред нея на сцената, на която с гигантски шрифт са изписани текстовете от песните й.

Зрителните проблеми на легендата също не са новост. Още през 2015 година тя си направи операция на ретините, коята не бе толкова успешна.На миналогодишното си лятно турне Лили Иванова едва не го отменила, заради замрежване на погледа и силно главоболие.

Влошеното състояние на очите се обострило от ослепителните прожектори, които бляскали срещу очите й, когато се качвала на сцената.

Проблемът със зрението й бил още от моминските години, , когато лекарите й казали, че трябва да носи очила с голям диоптър. Но тя пренебрегнала заръките й от суета, а и за лещи не искала да чуе от суета.

С тъмни очила също отказвала да се качва на сцената, защото много държала на визуалния контакт с публиката.Но извън сцената пазела очите си, като давала хиляди левове за очила, които да ги защити.