Испанецът , който съди за бащинство Хулио Иглесиас, носи ДНК в съда

Испанецът Хавиер Санчес Сантос, който заведе иск срещу Хулио Иглесиас за бащинство, заяви на делото, че разполага с ДНК като доказателство. Той е син на бивша танцьорка. Претенциите му веднъж бяха отхвърлени, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Прочутият певец изобщо не присъства на делото.

Според адвокатът на Санчес може да има ново разглеждане на иска, защото клиентът му разполага с ДНК, осигурена от САЩ от детектив. Той е взел бутилка вода, от която е пил синът на певеца Хулио Иглесиас младши. Направеното след това изследване е доказало, че Санчес и Хулио Иглесиас младши са братя.

Ищецът е роден през април 1976 г. Адвокатът му каза, че майка му е била с Хулио Иглесиас една седмица през юли 1975 г. в Каталуния и девет месеца по-късно е родила Хавиер. Защитата на певеца настоява делото да бъде прекратено, защото вече има решение по него. Искът на Санчес е отхвърлен през 1999 г. от испанския Върховен съд.

Адвокатът на Хулио Иглесиас обаче изтъква, че ДНК пробата е взета незаконно.

Хулио Иглесиас е испаноезичен певец с най-големи продажби в света – 300 милиона диска според рекордите на Гинес. Той има два брака – с испанката Исабел Прейслер, от която има три деца, и със сегашната си съпруга – холандката Миранда Рейнсбургер, от която има още пет деца. Самият певец обаче признава, че е истински Дон Жуан.

„Не ме питайте колко братя имам, и аз не знам“ – каза през 2018 г. синът му Хулио младши по телевизията.