Снимки от уникалния дом на Слави – шоуменът се шири в лукс за 5 милиона (Снимки):

На всички е известно, че Слави Трифонов е един от най-богатите в родния шоубизнес. Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми.

Луксът, в който залязващият шоумен се къпе от години, за първи път излиза на бял свят, точно в навечерието на финала на неговата тв кариера, видя HotArena. Просторната къща на Слави Трифонов в пернишкото село Кладница е закупено за 5 милиона лева. Къщата се простира на 1200 квадратни метра застроена площ.

Разполага с киносалон, фитнес зала, външен басейн. Това са само част от екстрите на 5-звездния имот. Дворът е огромен – над 4 декара! А гледката от имението е смайваща – разкрива с цялата си красота и величие планина Витоша. Барбекю, зелени площи с 3 беседки, много дървета и редки растения се намират в двора.

Пред имението си Дългия паркира поръчков джип за 500 хиляди лева. Той е първият българин, който яхва високопроходимия джип, чиито предишни модели са предпочитани от мафиоти и бизнесмени с тъмна слава, пише „Ретро“.   Ето снимки от уникалния имот:

домът на Слави

тузарски имот

къщата на Слави

джип

лукс имот

супер лукс имот

тузарски имот