Мария Илиева ненаситна в леглото, последно си легнала с…

Поп певицата Мария Илиева не крие, че обожава се***. Тя усилено коментираше с приятелка подвизите си в леглото преди свой концерт, като заяви, че задължително се отдава на креватни удоволствия поне по 5 пъти на ден, пише „Уикенд“ 

„Може да се шегува”, коментира дочул я младеж, но приятелят му го увери, че едва ли говори несериозно. Именно любовта й към секса е причината да си избира по-млади мъже, който да имат сили да я задоволяват на висота в леглото. „За Мария интензивните сексуални актове са нещо съвсем нормално.

Самата тя се е хвалила, че е стигала до 8 пъти на ден! Сутрин, обяд и преди участия по няколко пъти и е доволна. Не случайно гаджетата й не изкарват дълго с нея – не е лесно да си постоянно на разположение и да й угаждаш”, коментираха от обкръжението на изпълнителката на „Нищо”.

41-годишната певица е имала отношения с не един или двама млади кандидати за слава, част от които изгряха на музикалната сцена. Цели 14 години по-младия от нея Георги Михайлов, който е баща на сина й Александър, бе последната й публична връзка. Преди това Илиева бе интимна с още по-малкия рапър Наско Колев, който е роден през 1996 г., шокиращите 19 години по-късно от Мария. Самият Наско твърди, че е зарязал певицата, защото буквално го изцеждала с непрекъснатото си желание за секс.  Случвало се е да го правят по 7 пъти на ден. „Тя е истинска нимфоманка! Преди си мислех, че това го има само в порнофилмите“, признавал Наско пред приятели.

Преди Колев, в леглото на дуетната половинка на Графа се подвизаваше музикантa Ангел, по-известен като единия младеж от дуета Ангел и Мойсей. Според запознати, каката е имала кратък, но интензивен курс по креватна гимнастика с младежа, а всичко приключило толкова бързо, колкото и започнало.

Режисьорът Люси Иларионов също е сред мъжете, насладили се на прелестите на младата майка от близо. Тяхната връзка е била преди доста години, но той и до днес не може да забрави, че още тогава е била ненаситна в леглото и дори зависима от креватните упражнения. Поп певицата ползва услугите на две бавачки, които да се занимават с невръстния й син Александър, докато тя е в леглото или по участия. Напоследък усилено се говори, че палавата Мария е успяла да прилапа в обятията си Папи Ханс. Слуховете за тяхната афера стават все по-сериозни, а вече се появиха и техни по-интимни снимки заедно. Според източници, двамата наистина са имали сексуална закачка, но едва ли отношенията им ще се задълбочат.