Мегз с нагласена победителка в риалитито си

Мегз вече е решила кой ще грабне короната в риалитито й „Instaqueen“. Според слуховете, това ще е 21-годишната Габриела Бизеранова от София. Оказа се, че Габриела не е никак случаен човек. Още във визитката си момичето се похвали, че техните са лекари.

Родителите ѝ, обаче, не са обикновени лекари, а собственици на една от най-големите частни клиники в столицата. Мъжът на Мегз, транспортният бос Румен Рончев, бил близък семеен приятел с бащата на Габриела, пише hotarena.net. 

Уважаваният лекар помолил Рончев да убеди Мегз да даде едно рамо на дъщеря му. Каканашева първоначално и дума не давала да чуе, защото не за пръв път се случвало някой да ходатайства за момиче от риалитито. Припомняме, че миналата година лично Бербатов беше натискал за една от участничките – Доби, която се оказа дъщеря на негов приятел.

Тогава, обаче, Мегз не поддаде и короняса красивата Ивомила от Велико Търново. Всички, обаче, знаем, че Рончев е единствената слабост на дизайнерката и че тя би направила всичко за него. Затова злите езици коментират, че тази година Мегз се е поддала и победителката вече е предварително избрана.

 

Резултат с изображение за Габриела Бизеранова от София