Ути преди 25 години: Малък ми е, но красив!

На уникално интервю с култовия кулинар Ути Бъчваров, дадено преди четвърт век за несъществуващо вече хартиено издание.

Непознатият на широката публика актьор тъкмо е пробил в шоубизнеса през 1994 г. с малката, но запомняща се роля на Буцата във военната драма „Граница“ и явно се стреми всячески да привлече вниманието към себе си.

„Малък ми е, но много красив“, откровеничи Петър Бъчваров, както е рожденото име на днешната звезда, пред репортерката. Иначе Ути, който по това време учи Театрална критика, говори дълго за легендарния си дядо Стоян Бъчваров, един от пионерите на сценичните изкуства у нас, чието име носи Драматичния театър във Варна.

„Аз съм най-тежкият от младото поколение актьори – 110 кг чисти мускули, хвали се още Бъчваров, който по това време се занимава активно с културизъм. Актьорът описва тежките тренировки, на които се подлага всеки ден, много преди „блъскането“ да се превърне в мода сред поколението, родено през 90-те години на миналия век.

В интерес на истината мощната физика на готвача се забелязва и днес, макар и покрита със солиден слой мазнини, а живото му тегло според негови близки надхвърля 150 кила.