Изплува нова скандална версия за самозапалилия се Радо

Самозапалилия се Радослав е имал дете от предишна връзка, се говори в Асеновград, пише Марица. 

„Радо беше готин, отворен към живота”, разказаха пред пловдивската медия негови познати. Никой от тях не можеше да повярва, че е посегнал на живота си и то по такъв мъчителен начин.

„Беше запален по моторите, фитнеса и изглеждаше щастлив с жената до себе си, с която се ожениха в началото на годината. Възможно е обаче да е изпаднал в някаква депресия или психическа криза заради случилото му се в живота. Знаем, че имаше дете от предишна връзка, а скоро сключи брак със съпругата си, която обожаваше“, разказаха хора от Асеновград.

Радослав и Павлина сключили брак в началото на тази година. В социалната мрежа пуснали и снимки с халките си.

Ден преди да посегне на живота си младият мъж публикувал снимка със съпругата си, на която двамата са в ресторант. Ковачев написал : „Да имаш прекрасна жена до себе си е прекрасно”.

Както съобщихме, в събота сутринта 46-годишен ловджия забелязал между селата Лясково и Яворово спряло БМВ, от което излизало дим. Мъжът спрял, за да помогне. Когато приближил обаче, отвътре изскочил Радослав, който се възпламенил. Според ловджията миришело на гориво. Той опитал да го гаси с пожарогасител , но не успял.

Приcтигнaлият нa мяcтo eкип нa „Cпeшнa пoмoщ“ caмo кoнcтaтирaл cмърттa.

Днес в 15 часа близки и приятели ще изпратят Радослав в последния му път.