Страховити разкрития за убийството на закланата от годеника си Милена

С един единствен удар с нож Илиян Рангелов от Куртово Конаре е убил красивата си годеница Милена Динова. Ударът е бил в сърцето и е бил фатален. Това стана ясно по време на поредния процес срещу младия мъж от съдебно-медицинската експертиза, която представиха вещите лица.

Съдът поиска да бъде назначена още една експертиза, с която да се определи дали соченият за предмет на убийството нож е именно същият, с който е извършено престъплението. Ще бъде направена такава експертиза на всички други ножове, открити в къщата на Илиян Рангелов.

Днес вещи лица представиха и заключенията си от психичната експертиза, която са направили на Илиян Рангелов. Заключенията от там са, че той е с изключително високо самочувствие, но без никаква база на покритие, лабилен е психически. Темпераментът му е надделял над характеристичните му данни.

Припомняме, че Рангелов убива красивата Милена на 28 декември 2016 г. Двамата са били годеници. Преди няколко години младият мъж предлага на приятелката си брак навръх Коледа. Тя приема, въпреки че двойката е имала много проблеми заради безпричинната ревност на мъжа към младата жена. Няколко дни, след като получава годежния си пръстен, Милена е убита от годеника си, сочи обвинението си.

Тя отива нощна смяна на работа, като преди това се скарва с Илиян отново заради ревност. Той я настига на улицата и я убива. След това се прибира и имитира, че спи и че не знае какво се е случило.

Въпреки че при първоначалните разпити Илиян е признал напълно за зверството, днес той отрича да е свързан с него.