Преслава прикова всички погледи в пазвата си с този изрязан бански и срази конкуренцията със сочни форми (Снимки):

Навремето поп фолк-дивата Преслава се славеше с един от най-пищните бюстове в жанра, по който въздишаха не един и двама. Сега певицата напомни за тези славни дни с кадър от лятната си почивка , който наелектризира обстановката в социалните мрежи.

Само преди дни Преслава се върна от есенна ваканция в Бодрум , Турция, но продължава да радва почитателите си с морски снимки, сред които и въпросното фото.

На него я виждаме в изрязан бански , като прави впечатление, че бюстът на звездата си е на мястото и е все така пищен, противно на слуховете, че гръдната й обиколка е значително намаляла.

Преслава бански

В началото на музикалната си кариера Преслава се славеше като звездата с най-огромен естествен бюст. Заради проблеми в кръста и гръбнака, пайнерката се подложи на операция за намаляване на гърдите. По-късно започна драстично да слабее, което допълнително стопи “дините” ѝ.

Изпълнителката на “Беден в сърцето” си подари романтична ваканция в южната ни съседка. С Павел заминаха без дъщеря им Паола, за да имат време за себе си и да съберат сили за зимния сезон.

Странно е, че звездата е решила да пътува извън България, предвид паническия й страх от зараза с К-19. Тя бе първата звезда, която спря изявите си при първия пик за сраната ни от заболели, а в момента ги е намалила до минимум и пее единствено в добре проверени заведения с добра вентилация.