Пълна промяна: Мариана Векилска се завърна в ефира по-нова и различна отвсякога

Мариана Векилска, която през 2019 г. се сбогува със съботно-неделния сутрешен блок на bTV – „Тази събота и неделя“, се завърна на телевизионната сцена по-нова и различна от всякога.

Тв водещата огря с лъчезарната си усмивка сутрешния блок по БНТ този уикенд, на мястото на заразения с коронавирус Георги Любенов. Но това, което впечатли много повече зрителите, бе невероятната промяна във външността й.

Талантливата тв звезда се появи пред ранобудните зрители на предаването с опънато до неузнаваемост лице. Козметичната интервенция, на която 46-годишната Векилска се подложила наскоро, е последен писък на естетичната хирургия, разкрива ПИК. Става дума за вмъкване на 4 вида филъри с едновременно опъващ и стягащ кожата ефект.

Манипулацията се извършва посредством специален уред, от чийто накрайник стърчат цял сноп игли. А ако се чудите каква е стойността на терапията, бедна ви е фантазията. За да подмлади визията си, Мариана се бръкнала дълбоко в джоба си и се разделила, без да й мигне окото, с внушителната сума от 2 хиляди лв., издава още медията. На какво ли не е готова една жена, за да се отърве от неминуемите белези и следи, които времето оставя върху женското лице.

Мариана Векилска смени Жоро Любенов, той се лекува от Ковид.

Мариана Векилска замества своя колега от БНТ – Георги Любенов. Тя седна в стола на водещия на предаването „Денят започва с Георги Любенов“. А причината е, че Жоро е с положителен тест за Ковид-19. Новината съобщи самият Любенов в своя профил във фейсбук.

Колеги на Векилска коментират, че тя всъщност е единственият вариант на обществената телевизия, защото има достатъчно опит да замести Любенов. Мариана бе водеща на сутрешния блок „Тази сутрин“ по Би Ти Ви в продължение на пет години, а след това бе водеща и на „Тази събота и неделя“.

След това брюнетката се насочи към друго поприще, заминавайки за Брюксел, но ето че отново е готова да щурмува телевизионния ефир.
Дано това не е опит Жоро Любенов да бъде изместен, коментират зрители, които явно предпочитат мъжкото присъствие в ефира на „Сан Стефано“ 29.