Хороскоп за 24 октомври-СТРЕЛЕЦ Печалби, ТЕЛЕЦ Затруднения, но и шанс –

ОВЕН
Кавги и проблеми
На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Доста напрегнат ден, пред който негативното влияние има два аспекта.

Единият се свързва с временни здравословни затруднения, а другият засяга служебните обстоятелства, изпълнени с противоречия и кавги по финансови въпроси, и липсата на успех в контактите и обществените среди. Късметът ви е силен, а контактите в обществото и деловите среди ви предоставят шанс за добра реализация и подкрепа от хора с влияние.

ТЕЛЕЦ
Затруднения, но и шанс
Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Независимо от активността си, Телците се сблъскват с доста неприятности в опитите за реализация на деловите си намерения. В случая н става въпрос за лош късмет. Това е раздвижен етап, през който се извършват промени, и следва да сте много внимателни! Ориентирайте се към нов съюз. Преговорите и контактите ще преминат в условията на пълно разбирателство и ще спомогнат за още по-изразителната ви стабилност.

БЛИЗНАЦИ
Владейте нервите
Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Прекалено прибързващи и агресивни, Близнаците ще имат много напрегнат ден, пред който трудно може да се каже, че ще ви върви. Ако сте достатъчно овладени ситуацията ще се успокои и ще открие възможност за реализация на целите, но това трябва да се случи преди да са избухнали кавги. Ако сте по-настоятелни в исканията си, може да се достигне до някаква уговорка, но не след дълго дълбоко ще съжалявате за настойчивостта си.

РАК
Не влизайте в спорове
Участвате активно в събитията около вас. Вашите възможности за личен и финансов успех са изразителни, а сполуката ще последва само при положение, че не влизате в спорове, които веднъж започнали, ще прераснат в остри кавги. Денят е лош да контакти, както и за преговори. Добри възможности за разбирателство в обществото. Добра реализация се очертава в ангажиментите, свързани с дома, а някои ще направят покупка на жилище. В деловите среди избягвайте финансовите противоречия.

ЛЪВ
Напрегнат ден
Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Напрежението и успехът продължават да придружават Лъвовете във всекидневието, и да предизвикват затормозяващи условия за пълната им реализация. Предстоят по-добри дни, а за момента е важно да сте по-сдържани, и видимо да поддържате във взаимоотношенията с околните хармония. Много добра перспектива за бъдещето разкриват контактите, които ще осъществите с делова цел в обществените среди.

ДЕВА
Денят е напрегнат – внимавайте!
В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. И за Девите петък се оказва напрегнат и тежък особено в обществените взаимоотношения и по въпроси от финансово естество. Мнозина от зодията ще се опитат да действат хитро. Не е препоръчително да го правите, защото е безусловно, че ако не днес, то в най-близко бъдеще, ще има доста неприятности. Офертите със сигурност ще са много апетитни, но безусловно са напълно измамни и коварни.

ВЕЗНИ
Владейте се качествено
Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. През последните дни Везните преминаха пред серия от неприятности, а както личи и днешният петък няма да е по-различен. Особено важно е да не избухвате, защото ще последва остър, неовладяем и непредсказуем конфликт, резултатите от който ще имат дълъг, тягостен негативен ефект. Реалната ситуация създава условия за прекратяване на взаимоотношенията с някого.

СКОРПИОН
Добро влияние
Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Няма съмнение, че ще наложите исканията си по актуален за вас въпрос, макар че това може да не се случи точно днес, но със или без ваше знание, по темата ще се дискутира сега. По отношение на дневните задачи не се очертават проблеми. Пазете се от нелепи случайности в обществените среди. Твърде успешно ще преминат контактите в деловите и обществените среди и ще разкрият възможности за материални ползи.

СТРЕЛЕЦ
Печалби
Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добрите печеливши възможности са характерни през този ден за Стрелците, но за повечето от зодията се очертават остри кавги именно на тема финанси. Ще успеете да защитите позициите си, и да реализирате намеренията си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Късметът ви през този ден е силно подчертан, но за да се възползвате от него, следва да го задействате чрез лична активност и настоятелност за успеха си.

КОЗИРОГ
Труден ден
Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Въпреки че през този ден са налице някои добри влияния за Козирозите, петък ще е труден за преобладаващата част от зодията. За едни от вас проблемите са служебни, а при други те се свързват с дома или с близките. Успехи може да постигнете по някои всекидневни въпроси от лично естество. Изразителната активност в службата и бизнеса ще ви зарадва с много добри постижения.

ВОДОЛЕЙ
Конфликти
Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Много енергични и активни в изявата си, Водолеите ще се насочат към реализация на целите си, но денят се оказва много неудобен. В службата се очертават много остри конфликти, с крайно неприятен ефект за взаимоотношенията. Събития от такова естество ще парализират сполуката ви. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции.

РИБИ
Кавги и сблъсъци
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Петък ще е много напрегнат и силно ще наруши емоционалното равновесие на Рибите. Точно както Водолеите и вие ще имате остри конфликти, които за някои ще прераснат в сблъсъци. Развият ли се така събитията, една ли може да се надявате на успех. Владейте се е се пазете от проблеми. Твърде изразителен ще е успехът на преговарящите. Тук разполагате със силен късмет и дори ако в даден момент ситуацията изглежда нестабилна и клони към провал, шансът няма да ви изостави.