Мария Игнатова крие няколко пластични операции! Вижте я преди скалпела на тези ретро СНИМКИ

Мария Игнатова доста се е променила, стана ясно след като „Уикенд” попадна на нейна фотосесия за женско списание от далечната 2005 година. Водещата на „Господари на ефира” и „Х Фактор” няма почти нищо общо с образа си от времето, в което бе лице на „Втори Тото шанс” по БНТ.

Тогава 25-годишната Мария все още е брюнетка, мечтае най-вече да е певица и актриса, а чертите на лицето изглежда са се попроменили. Разлики се откриват най-вече в скулите й, които днес са ясно изразени, а тогава почти са липсвали, както и във формата на носа й. Разбира се, само може да се гадае дали красавицата, която този септември ще отбележи 39-тия си рожден ден, се е ползвала от достиженията на пластичната хирургия. И все пак не може да не се отбележи, че миловидното излъчване на изгряващата тв звезда Мария Игнатова едва ли се дължи само на младостта й. А и 25-годишната красавица изглежда като двойничка на Лора Караджова.

За жалост не успя да пробие в музикалния бизнес, което й е било голяма мечта, става ясно от интервюто към фотосесията.

Тя става водеща на „Втори ТОТО шанс”, малко след като завръща в България. Мария заминава за САЩ, когато е едва на 16 години по програма за обмяна на опит. Установява се в Канзас, където живее при голямо семейство. Атмосферата не й харесва, тъй като „целият щат е едно село, огромно поле, където няма нищо впечатляващо”. Семейството, при което се настанила обаче, много й допаднало: „чилийци с 3 деца и още 3 осиновени. Много весели хора”.

Когато се върнала, се оказало, че дипломата й няма да бъде призната у нас. Майка й, която е инженер, както и баща й, имала приятели в Амстердам. Те предложили младата Мария да кандидатства там и тя се записва във висше училище със специалност моден мениджмънт. След 2 години се мести в частния колеж „New School of Information Services”, специалност радио и телевизия. Докато учи, Мария работи като модел за кастинг агенции. „Снимах се повече в каталози, ръстът ми не ми позволява да дефилирам”, признава тя. От този период Мария има значимо участие във видеоклип на хаус парче, което даже попада в топ 10 на MTV.

Много харесвала живота си в Амстердам и не мислела да се връща. В крайна сметка обаче се наложило, но не издава причината. „Чудех се какво да правя, не ми се стоеше тук, но докато се лутах, ми стана удобно със семейството ми – отпаднаха почти всичките ми грижи, започнах да се чувствам добре”, разказва младата Мария. Тя дебютира в телевизията и в музиката през 2003 г. Година по-късно пробива в киното с участие във филма „Риба чук”.