По тази чехкиня въздишаше целият свят! Днес плаче, че се е превърнала в отвратителна старица!

Чешката красавица Полина Порижкова покорява целия свят на 18-годишна възраст. По това време няма списание, в което да няма нейна снимка. След това хубавицата попада в света на киното. Работи с много режисьори, сред които Емил Кустурица, и си партнира със звезди като Джони Деп и Мики Рурк.

Наскоро Полина навърши 53 години. И въпреки че продължава да изглежда превъзходно, звездата е обхваната от истинска паника.

В едно от интервютата си тя признава, че се ужасява от старостта. „Когато целият ви живот се е въртял около това да изглеждате добре, да старееш публично е ужасяващо. Това не е за хора със слаби нерви”, жалва се Порижкова. „Непрекъснато се боря със себе си и си казвам: добре, красотата не е толкова важна! Пусни я и се съсредоточи повече върху това, което можеш да направиш!”, добавя тя.

За съжаление, към този момент обаче това не й се получава. Красавицата признава, че макар и до момента да не си е слагала ботокс, се подлага на различни разкрасителни процедури, за да съхрани младостта си възможно най-дълго време и посвещава почти цялото си свободно време на това.

„Лично аз не одобрявам, когато някой си е направил операция и си е инжектирал нещо, за да съхрани красотата си, но твърди, че причините да изглежда по този начин, са йогата и водата. Веднага става ясно, че това е лъжа!”.

Бившият супермодел признава, че се страхува много, че хората се присмиват на начина, по който изглежда сега. „Мисля си, че някой ще каже: виж тази красива жена, която се е превърнала в отвратителна старица”.

Струва ни се обаче, че Порижкова леко преувеличава. Когато гледаме снимките й, последното, което можем да кажем за нея, е, че е старица. Красивата чехкиня продължава да позира за лъскавите списания, освен това изглежда много по-добре от доста свои по-млади колежки.

Между другото, някои от фотосесиите, в които участва, са доста провокативни. Една от тях е за проект, в който вместо дрехи, по телата на моделите има само надписи, които отразяват най-важните им житейски ценности. За Порижкова това е думичката „Истина”.

Полина Порижкова може да се похвали и със съпруг, който я обожава. Двамата с музиканта Рик Окесък се женят в началото на кариерата й и могат да се похвалят с близо 30-годишен щастлив брак. Всъщност кой не би се гордял да има такава красавица за съпруга?!?