Лекари с гневно писмо: Борисов и НОЩ да горят в АДА! Готвят истински геноцид!

Лични и болнични лекари алармираха какво предстои за заразените с Covid-19 до седмици.

Страшна реалност се задава в страната ни до броени седмици. Това алармираха двама лични лекари и един болничен медик, наричащи опасността с истинското й име – геноцид. Геноцид, какъвто скоро не сме виждали.
Covid-19

Лекари алармират за предстоящия ужас

„Да горят в Ада Бойко Борисов и членовете на НОЩ, но пак ще им е малко. Това, което ще причинят на българите и на което ще станем свидетели в най-тежките месеци, е престъпление, несравнимо с друго.

На практика хората, заразените с Covid-19 няма да могат да се лекуват в домовете си, защото няма да имат лекарства. Лъжа е, че в аптечната мрежа няма дефицит, както говори здравният министър Костадин Ангелов! Проверете сами!

Ще става още по-зле, на практика човек няма да има шанс да се добере до антибиотик или имуностимулант. И ще бъде принуден да търси връзки или да се натиска за прием в болниците, които вече са на предела на възможностите си“, бият тревога медиците.

А причината е една. Приети в болница, пациентите носят пари по клинична пътека и могат да бъдат изпробвани като опитни зайчета с различни видове лекарства.

Припомняме случая с 19-годишния абитуриент от Търново Христо Денев, който си отиде от света именно заради подобно „експериментално“ лечение. Както баща му Иван Денев изплака пред редица медии.

Междувременно проверки в аптечната мрежа доказват чудовищните разкрития на лекарите, пожелали анонимност по очевидни причини. Оказа се, че два от антибиотиците, които най-често се приемат от пациенти с коронавирус у дома ги няма.

Не могат да се намерят нито Азитрокс, нито Азакс – дори с връзки. Аптекари уверяват, че ги няма и по складовете, а причината е неясна. Липсват много от имуностимулаторите, както и голяма част от витамините, задължителни за прием през зимния сезон, предава trafficnews.bg.

Задава ли се и огромна спекула с дефицита и цените на лекарствените препарати – за лапсиране и печалба на определени фирми и хора, това ще се разбере много скоро. За жалост…