Венета Райкова шокира с откровение за телевизията и защо не я виждаме на екран

Венета Райкова отново напомни за себе си, разкривайки любопитни подробности от живота си и назова причината, поради която не я виждаме в момента на екран.

Откровението на горещата водеща идва по случай Световния ден на Телевизията. Тя дотолкова се разучвства, че си спомни първите стъпки в БНТ през 1992 г., а след това без заобикалки назова истинската причина, поради която в момента е безработна.

Започнах работа в БНТ през 1992г. и ще бъда телевизионен водещ докато съм жива.

Това, че в момента не ме виждате на екран е, по причина че напоследък телевизиите не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си“, пише блондинката, която напоследък се изявява като писател и книгите й се купуват като топъл хляб.

„Когато ми направят предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате! Сега всичко, което искате да знаете от мен и за мен, ще го намерите в книгите ми! Утре ще пусна безплатно във фейсбука ми линк за първа глава на роман N9 „Лошото зайче“!

Това се прави за първи път от писател – да покаже част от романа, върху който работи в момента, така самите вие ще бъдете част процеса“, споделя още горещата журналистка.