Йордан Лечков за Борисов: Излъга ни и ни пороби, килията го чака!

Йордан Лечков е твърдо против настоящата власт и мечтае за промяна от много години!

Бойко Борисов изгуби всичките си приятели един по един. Йордан Лечков някога беше кандидат за кмет от ГЕРБ, а днес критикува премиера под път и над път.

Екс футболистът сне доверието си от Борисов преди доста време, а като причина изтъкна лъжите, на които той самият е станал жертва.

„Когато станах кмет на Сливен, основното, за което настоявах пред Борисов, беше да се извърши децентрализация на общините. Той ми обеща, че ще я направи, но нищо подобно. Напротив, дори животът още повече се съсредоточи само в София и само за София се прави нещо.“ – споделя с горчивина Лечков.

Според него това е само прашинка от всичко, което управляващата партия не е изпълнила от предизборните си обещания. Именно затова „екзекуторът“ на Германия настоява за незабавна оставка.

Йордан Лечков смята, че всички българи са станали роби на Борисов и ГЕРБ, тъй като нямат свободна воля. „Ако ни дадат, дишаме.“ – казва талантът от Сливен.

Той е на мнение, че властта командва хората чрез ниските доходи, които им осигурява. Защото, когато човек няма пари, трудно може да надигне глава.

Бившият играч на ЦСКА удря Бойко Борисов право в слабото му място, като твърди, че строителството през последното десетилетие не е нищо особено. „Една цяла магистрала не е построена, с това ли се гордее?!“ – изригва Лечков.

Интересното е, че бившият национал не иска просто оставка, а настоява за нещо повече, а именно затвор. Той призовава (с чувство за хумор, разбира се) дронът на БТВ да осветли имотите на Борисов и прокурорите, пише Cross.bg.

Припомняме, че Йордан Лечков бе избран с помощта на ГЕРБ за кмет на Сливен преди 9 години. След като обаче се обяви против партията на Борисов, срещу него бяха заведени един куп дела и образът му като цяло беше тотално очернен.