Остаря на 23: Щерката на Гала се съсухри брутално СНИМКА

Дъщерята на Гала – Мари Будева, остаря преждевременно. Тя е точно на 23, но ръцете й изглеждат съсухрени като на бабичка. Преди седмица Мари пипна коронавируса само няколко дни, след като майка й и гаджето й Стефан се излекуваха. Младата дама изостави своя приятел Константин и се изолира при родителката си и пастрока си. 

От постоянната активност на Мари в Инстаграм и видео разговорите, в които се впусна с майка си стана ясно, че преминава сравнително леко през заразата. Инфлуенсърката обаче шокира аудиторията си в социалната мрежа, като призна за непознат досега симптом, който COVID-19 причинява на организма, пише pik.bg.

Остаря на 23: Щерката на Гала се съсухри брутално СНИМКАНовиниИнформация

„Съжалявам за ужасната снимка. Това е моята ръка, откакто съм с ковид. Не знам каква е причината, дори без да съм я мокрила седи сбръчкана, а щом я намокря положенито е това. Получих въпроси за симптомите, всички други, които имам, се коментират и знаят, но това не го очоквах. Все едно остарявам преждевременно“, изплашена и е самата Мари.

Подобен симптоп бе коментиран от световни експерти като често срещан при млади хора.

Докато майка й и Стефан се лекуваха от вируса, те не са забелязали такава реакция на организмите си. Двамата се оплакаха от главоболие и нетърпими болки в костите и ставите, заради които по цели нощи не можели да спят.