Крие ли спонтанен аборт Мария Илиева?

Поп певицата Мария Илиева отрече слуховете, че е бременна, но така с половин уста потвърди, че е надебеляла. Истината обаче е някъде по средата, защото в началото на есента пред близки тя е заявила, че е бременна и дори е отказала няколко ангажимента, разкриват източници на „Уикенд“.

След плъзналите слухове, че е бременна, които тя упорито отрича, остава въпросът какво се е случило с бременността й? След като тя отново е активна в социалните мрежи и тв студиа, остава единствено вероятността Илиева да е загубила плода, коментират от медията. Изключваме умишлен аборт, тъй като певицата сама призна, че има нов любим до себе си, който най-вероятно е бащата на изгубеното бебе. Изпълнителката на хита отпреди две десетилетия „Лунен сън“ видимо е качила поне 15 килограма.

От край време Мария се подлага на всевъзможни диети, за да се втали, но те рядко имат дълготраен ефект. И килограмите се завръщат с така познатия „йо-йо ефект“. 42 годишната певица неведнъж се оправдава, че най-важни са музикалните й качества, а не размерът на дупето, но е факт, че на обработени снимки изглежда доста по-различно, отколкото на живо. В последните й изяви на малкия екран Илиева предвидливо бе избрала широки черни дрехи, досущ като Наталия Симеонова, но дори и това не й помогна да скрие огромните прасци, бедра, гуша, бузи и ръце.

Поп певицата е качила поне 15 килограма над нормалното си тегло и вече спокойно догонва Андреа от най-дебелия й период, допълват от „Уикенд“. През януари 2018 Мария Илиева роди първото си дете, малко след като навърши 40. Връзката с бащата на малкия Александър – Георги Михайлов бе прекратена малко след това, като певицата остана самотна майка и започна да отглежда бебето с помощта на майка си.