Болката от ишиас изчезва за 10 минути: Метод за прост на руските лекари

Народен лек за ишиас, който облекчава болката, още след първата процедура.Болката изчезва за 10 минути и не се връща поне през следващите 6 месеца.

Седалищният нерв е най-дългият нерв в човешкото тяло. При възпаление той причинява много неприятна болка, която се простира от ребрата до под коленете.

В допълнение към болката могат да се появят и други симптоми като: дискомфорт по време на седене, чувство на тежест в краката и изтръпване и т.н.

Болката на седалищния нерв е изключително неприятна и може сериозно да влоши качеството на живот. Ако сте от тези, които страдат от болки в седалищния нерв, знаете точно за какво става дума.

Един прост метод, който може да реши проблема само за 10 минути. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите.

Това лечение се прави вечер, преди лягане.

Изсипете около 10 литра вода в леген или по-голяма кофа. Водата трябва да е гореща, за да затопли добре краката ви. След това добавете шепа сол и половин литър ябълков оцет. Разбъркайте добре получената течност.

Поставете краката си в легена и ги дръжте там, докато водата се охлади. Извадете краката си, измийте и ги завийте със суха кърпа и направо си легнете.

Поддържайте краката си топли. Затова се препоръчва да спите с кърпа, чаршаф или одеяло, увити около краката ви.

На следващия ден, когато ставате от леглото, не забравяйте да носите чехли или вълнени чорапи, не ходете боси.

Болката ви ще изчезне след първата процедура. Повтаряйте тази процедура на всеки шест месеца или когато отново почувствате болка.

Споделете рецептата за този народен лек за ишиас с приятелите си!