Цветелина Бориславова мацка и на 62 години СНИМКИ

Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи без бодигардове по улиците на София. Липсата на мускулести мъжаги край нея обаче не означава, че няма кой да я пази от натрапници – ролята на охрана е поета от чаровната й болонка.

Фризираното по последна мода бяло кученце джафка сърдито, ако до стопанката се приближат съмнителни субекти, а очичките му шарят във всички посоки като на професионални пазванти от „Сикрет сървис” или НСО.


Фотографите на “Уикенд” неведнъж са заснемали Цветелина с любимата й болонка.

Бившата половинка на премиера Бойко Борисов е толкова привързана към любимото си животинче, че никога не се разделя с него и обикновено го носи на ръце.  Онзи ден Бориславова отново бе със своята къдрава любимка.

Главната акционерка и председателка на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка крачеше забързано към офиса си на ул. „Славянска”, гушнала нежно кученцето си.

През септември Бориславова отпразнува 62-ия си рожден ден, но не изглежда на повече от 40. Тя дори няма нужда да слага грим за разкрасяване.

Не само отсъствието на макиаж върху лицето й впечатли заснелите я папараци на „Уикенд”, но и стройната й като на манекенка фигура. Преди време бялото й кученце се оказа голямата атракция на откриването на клон
на Българо-американската банка в града под тепетата.

След събитието крехката брюнетка даде гръб на протокола и прекара по-голямата част от лъскавия коктейл в компанията на най-верния си другар и страж – кученцето.
То не се отдели нито за миг от известната си стопанка и стана звездата на вечерта.
Болонката без капка свян се качи на масата и подяде стопанката си. Присъстващи на събитието споделиха, че четириногият сладур е опитал от синьото сирене, хапките с черен хайвер, бял амур и други вкусотийки.