Ексклузивно! Симона Загорова е бременна в седмия месец СНИМКИ

Щерката на Глория е в напреднала бременност.

След като приятеля на Симона Загорова бе приет от Глория като член на семейството, стана ясна и самата причина певицата да благослови връзката на младите.

Фолк дивата в самото начало се държеше с хладно безразличие с избраника на дъщеря си, а в момента отношенията им са повече от топли. А самата причина е, че Симона е бременна и заедно с Дани Милушев ще я дарят с внук или внучка.

Бременната Симона се разхубави и стана по-женствена
Снимка: lifeonline.bg

Двамата официализираха връзката си тази пролет и бяха неотлъчно заедно през първия локдаун. После през цялото лято не се разделиха, а младата певица не остави любимия си нито за миг и бе с него, докато бившият полицай работеше в заведение на Слънчев бряг.

Близък ди влюбените издаде пред репортер на изданието lifeonline.bg, че Загорова е бременна в седмия месец и в началото на следващата година ще роди първата си рожба.

Бременната певица крие коремче с широки дрехи
Снимки: Ютюб

Това се вижда и от снимките дъщерята на Глория. Тя видимо е наддала на килограми, но пък и много се е разхубавила. Сияе от щастие и определено е станала много по-женствена. В личния си профил в Инстаграм певицата напоследък се снима само от кръста нагоре. Явно все още не иска да издава на феновете си, че ще става майка.

Според слуховете новото гадже на бременната Симона е зарязал униформата и е напуснал службата в органите на реда.

Източник: Клюки