Синът на Милен Цветков копие на починалия журналист.Вижте колко порасна Боян – Снимки

8-годишният малчуган тръгна по стъпките на баща си, стана звезда в мрежата.

Невръстният син на Милен Цветков започна от малък да гради кариера пред камера. Благодарение на Дани Петканов, който бе личен приятел на загиналия брутално журналист, хлапето си има свое предаване в социалната мрежа, което се казва „Питай ме” и върви всяка седмица.

В собственото си шоу мъникът Боян отговаря на въпросите на Лудия репортер, които са на всевъзможна тематика. Зрителите са очаровани колко е умен наследника на Цветков и колко мъдри отговори дава. Явно е наследил от покойния си татко умението да комуникира със зрителите.

С чичо Дани винаги е забавно

На феновете прави впечатление обаче, че никога хлапето не говори за Милен в минало време и рядко му споменава името. Почитателите на журналиста са възхитени от поразителната му прилика с Цветков. Както и от бързата му мисъл и са категорични, че е надраснал детската си възраст.

Боян одра кожата на баща си

Второкласникът има и собствена благотворителна кауза. Боян събира безплатните млека, които учениците получават в училище и ги предава в пункт за събиране на храни за бедни хора изпаднали в нужда. Идеята сама му дошла, без никой да го насърчава.

За Боян се грижи майка му Ивета както и баба му. След смъртта на Милен тя взела на сина си домашен любимец, а кучето зарадвало осиротялото й дете.

Боян има и по-голяма сестра Калина, която живее в Холандия заедно с майка си, която е първата съпруга на Цветков. А след тежката катастрофа, в която загина журналиста, приятелите му организираха кампания и събраха 187 000 лева. Които разделиха между децата му.