Лили Иванова изпъди съседите си !

Някои от най-дългогодишните съседи на Лили Иванова бягат от кооперацията на „Оборище“ 33 в столицата, в която живее естрадната прима. Напоследък доста от апартаментите били пуснати за продан, а някои и под наем.

Съкварталци на певицата коментират, че много от комшиите ѝ се изнасяли заради нейните капризи.
Всеки, който може да си позволи да извади 1,3 млн. евро за огромен апартамент в емблематичната сграда, може да заживее в един и същ вход с естрадната звезда.

Срещу 3 хиляди евро месечно пък можете да се настаните там и под наем. По-малките жилища в кооперацията на Лили вървят „само“ по 600 000 евро. Тя обаче не се слави като дружелюбна съседка и през годините неведнъж е имала спорове с комшиите си както по битови, така и по лични въпроси. Те пък от своя страна недоволствали най-вече заради грубото ѝ отношение и факта, че се държала като собственик на сградата.

Всъщност апетитната жилищна кооперация на ул. „Оборище“ 33 е била собственост на старите пловдивски фабриканти Стоян Маринов и синове.
През годините Лили се е изкушавала да купува и продава най-различни имоти в цялата страна, но въпросния мезонет не напуска за нищо на света. Той е обзаведен в бароков стил, а почти всички мебели вътре са със златен обков. Така стойността му заедно с мебелите прехвърляла 3 милиона евро.