Робърт Кенеди младши: Ковид ваксината ще убие двойно повече хора от вируса! Политиците го знаят отлично!

Според Робърт Кенеди младши Covid-19 ваксината трябва да бъде забранена незабавно!

Още по-страшно и агресивно зло се е насочило към хората на земята, алармира Робърт Кенеди младши. Синът на Робърт Кенеди, по-малкия брат на президента Джон Кенеди, разбуни духовете с разкритие за предстоящата Covid-19 ваксина. Която страните по света очакват с нетърпение.

Кенеди джуниър заяви на глас, че въпросната ваксина е от типа мРНК, след поставянето на която, никой няма да може да помогне на ваксинирания.

Кенеди младши: Тези ваксини доскоро бяха престъпление!

„При някои хора фаталното увреждане ще настъпи почти веднага, при други ще минат до няколко месеца, но бедата ще е нанесена и неизбежна.

Хората трябва да знаят, че мРНК ваксината е експериментална, а след нея ще се отключат заболявания с генетичен дефект. Това са хемофилия, синдром на Търнър, циститна фиброза, генетични сърдечно-съдови заболявания, синдром на Рет и други“, предупреждава Кенеди младши.

Той твърди, че след поставянето й в организма, няма да можем да облекчим, камо ли да премахнем симптомите на всички странични увреждания и заболявания.

„Видът мРНК ваксини е този, който беше забранен преди и се считаше за престъпление. Защото той влияе директно на генетичния материал във всеки пациент и го променя. Манипулира го генетично“, обяснява Робърт Кенеди младши.

Сравнява го с генното модифициране на храните, но в пъти по-страшно и опасно. Повечето политици го знаят, но си затварят очите и се държат абсурдно, водени от много по-дълбоки интереси, категоричен е адвокатът и активист от прочутата фамилия.