Лечителят Иван Божилов: Дънов и Димков ме върнаха от оня свят, сега ми диктуват как да спасявам

62-годишният Иван Божилов лекува с енергия от ръцете си.

Бивш водопроводчик е, но след катастрофа и преживяна кома, в която се свързва с астралния свят, енергийните му възможности се увеличават. Започва да лекува като на шега, но с енергийно въздействие е помогнал на множество болни. Божилов твърди, че притежава и контактьорски способности. Асоциацията на лечителите го е изследвала и е установила свръхенергията, която притежава.

За способностите си Божилов има и дипломи в уверение, че може да използва способностите си, за да помага на хората.

„Разбрах, че ние, хората, сме повече дух и енергия, отколкото материя, след инцидента, който преживях през 1996 г. Ходих да сменям тръбите в една къща. Собственикът ми предложи да му стана шофьор, допълнително да работя. Приех. Една вечер бях на вилата с жена ми в село Гълъбовци, Сливенско. Тръгнахме по работа за града с колата с тях. Излязохме на магистралата, нямаше никакво движение. Изведнъж се чу някакъв силен гръм и аз и спътникът ми се преобърнахме със страшна скорост. Криминолозите установиха, че някой сръчно е подготвил автомобила за катастрофата.

За целта срязал отдолу торсиона и предната полуоска. Всичко това се установява впоследствие.

Само чух страшен гръм отдолу някъде и след това съм изгубил звук и образ. Закарали са ме в „Пирогов“ и са ме поставили целия на маркучи и системи. В същото време отлетях някъде другаде. Влязох в един тунел със страшна скорост. Огледах се наоколо и що да видя – някакви невероятни красоти – реки, поляни и духове, които се разхождат по тях. Съзрях и къщурките, където в отвъдното се живее. Но не се спрях там, продължих да хвърча надолу като торпила. В далечината нещо като 40-ватова крушка, или по-точно само телчицата ѝ, блещукаше.

Тъкмо я наближих, и пред мен се изправи едно същество. Приличаше на жена с бяла коса и много интересни очи. Цвета им никога няма да забравя – синьо-сиви, като на топчетата сирийчета, с които си играехме като малки. Жената ме потупа по рамото и ми каза: „Ти не си за нас!“.

В този момент си отворих очите. Два дена съм бил в кома и точно това видение ме събуди.Така отключих и рентгеново зрение към органите на хората срещу мен“, разказва феноменът. Той твърди, че с енергията си умее да лекува почти всичко – тумори, кисти, нервни заболявания, дископатии, дори стерилитет.

„През годините съм ходил при петима медиуми, които независимо един от друг видяха едно и също. Петър Дънов и Петър Димков ми помагат от духовния свят. Те са се застъпили за мен, когато бях в отвъдното, и са ме върнали отново на земята. Все още съм ученик при тях, защото съм на 24-часова диктовка. Не ми се дава да вземам самостоятелни решения. Казва ми се точно – „на този два сеанса ще направиш“, „онзи се нуждае от четири“ и еди-какви си билки.

И аз какво да правя – изпълнявам, щом е за здравето на хората“, обяснява лечителят.