Синът на Филип Киркоров му одра кожата СНИМКИ

8-годишният Мартин одра кожата на краля на руската естрада.

53-годишният Филип Киркоров е един от най-търсените и скандални артисти на руския шоубизнес. В допълнение към певческата си кариера той е и щастлив баща на две деца. Киркоров има 9-годишна дъщеря Алла-Виктория и 8-годишен син Мартин, които са родени с помощта на сурогатна майка.

Певецът не крие наследниците си от обществеността. Той често споделя семейни снимки и видеоклипове в социалните мрежи, радвайки многобройни фенове. Царят на руската сцена онзи ден посети ледена пързалка с дъщеря си и сина си и откри сезона на новогодишните празници. Филип Бедросович публикува снимки от семейната разходка на официалната си страница в Instagram.

Почитателите на руската звезда реагираха бурно на новата публикация на царя на руската сцена. Те бомбардираха страницата на Филип Киркоров в Instagram с множество коментари, в които отбелязаха, че 8-годишният син Мартин расте като точно копие на своя звезден баща:

Това е чудесно!!!  Децата са много красиви! Пораснали са! Бъдете щастливи заедно !!! „,“ Изглеждате невероятно както винаги! Много вълнуващи снимки ”,„ Синът расте като точно копие на баща си. Просто е невероятно !!!! ”,„ Какви готини и ярки снимки !!! ”, „ Снимките са много красиви, а ти си прекрасен ”,„ Господи, ти и Мартин имате едно и също лице ! Генетиката направи всичко възможно! „, са само част от коментарите в социалната мрежа, предават от showbiz.clutch.ua.

Мартин Киркоров одра кожата на известния си татко
Снимка: Инстаграм