Индийският астролог, предсказал К-19, посочи кога ще свърши пандемията през 2021 г.

През лятото на 2019 г. в мрежата се появи прогнозата на тийнейджъра Абхигия Ананд, но малко хора й обърнаха внимание. Тогава астрологът разказа за наближаващия кошмар под формата на пандемия.

Едва когато думите му започнаха да се сбъдват, изявлението започна да се разпространява в интернет. Наскоро тийнейджърът направи нова прогноза за 2021 година.

Абхигия Ананд е тийнейджър, който прави удивително точни прогнози. Днес той се смята за национален герой на Индия. Когато всички разбраха, че младежът има дарба, започнаха да го. Интересно е, че дарбата на Абхигия не е дадена от небето: момчето се занимава сериозно с астрология, постоянно се развива в тази посока.

Новите прогнози посочват, че на 20 декември трябва да се очаква ново огнище на Covid-19. Аномалното сближаване на Юпитер и Сатурн ще окаже влияние. През новата година е важно хората да засилят имунитета си. Това е единственият начин за оцеляване. Могат да се консумират аюрведични билки като куркума и амрутали. По-добре откажете месото колкото е възможно повече.

Това не само ще спаси здравето ви, но и ще балансира бюджета ви. Сближаването на планетите в края на декември ще се отрази негативно на икономиката, така че е възможна хранителна криза.

За да оцелеят със сигурност, хората трябва да напуснат градовете и да спрат да бъдат безкрайни потребители. Човечеството се нуждае от други условия на живот, както и от екологични продукти. Хората през следващата година ще се справят с пандемията, но това ще се случи едва през ноември. Дотогава мнозина ще преосмислят редица ценности.

Първото предсказание на Абхигия Ананда беше прието с усмивка. Тогава той каза, че има предстои битка, като във война, ще се създаде дистанция между хората, много ще умрат. Днес всички осъзнават, че думите са се сбъднали напълно, така че вече слушат втората прогноза. Не е толкова радостно, но дава надежда за щастлив край.