Невена Цонева разплака зрителите на Нова тв, след като свали маската на Булката

„Невена Цонева имаше всички причини на света да не участва в „Маскираният певец“, но излезе на сцената часове, след като погреба баща си, и се раздаде. Така правят професионалистите.“

С тези думи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян разплака и журито в предаването, и гостите в залата, и зрителите на Нова тв. Той излезе на сцената в мига, в който Невена Цонева – беквокалът на „Ку-ку бенд“ в „Шоуто на Слави“, свали маската на Булката в „Маскираният певец“.

Попитана от водещите Геро и Зуека кой е бил най-трудният й момент, певицата обясни, че не иска да говори за лични неща. Тогава двамата обявиха, че за първи път в шоуто продуцентът Халваджиян ще излезе при разкриването на един от участниците.

„Когато се говори за шоубизнес, не винаги става въпрос за пари, но винаги става въпрос за професионализъм. Заради това, което й се случи преди месец, бяхме подготвени, че Невена Цонева може и да не участва, но тя дойде и пя невероятно“, разказа още Халваджиян. Заради представянето й и професионализма й той поднесе награда статуетка на певицата, докато тя едва сдържаше сълзите си.

>Баща й – Цветан Цонев, известен музикант в Севлиево, откъдето е родом и Невена, почина преди месец от COVID-19. Тя се прибра за погребението, но се върна на следващия ден – събота, в София, за да участва в шоуто.

Халваджиян благодари на Слави Трифонов и на Евгени Димитров-Маестрото, че веднага са се съгласили Невена Цонева да участва в предаването на Нова тв. Певицата обясни, че й е било доста трудно да крие, тъй като Краси Радков усилено твърдял в „Шоуто на Слави“, че именно тя е Булката. Знаел единствено приятелят й Венко, който е барабанист в „Ку-ку бенд“. Двамата имат син, но нямат сключен брак.

Булката остана втора в класирането. Третото място зрителите отредиха за Хищницата, зад чиято маска бе Християна Лоузи. Боби Турбото, скрит зад маската на Баба Яга, спечели този сезон на „Маскираният певец“.

Невена Цонева в костюма на Булката