Лъсна грозен скандал с Надя от „Фермата“ и бившият й мъж ВИДЕО

Една от най-обсъжданите участнички от „Фермата“ Надежда Дочева лъсна в грозен сгандал с бившия си съпруг, видя HotNews.

41-годишната варненка, която живее в село Нови хан се оказа стар познайник на предаването на Нова телевизия „Съдебен спор“. Сюрприйза й е поднесен от бившия й съпруг Николай Николов, който я упреква, че не позволява да вижда сина си. Записът е от 2016 година, когато детето е на 10 години, а в репортаж на Жоро Игнатов, Надя отрича да е пречка в общуването между бившия и детето им.

Николов спретнал „Съдебен спор“ на жена си през 2016-а. „Всяка първа и трета събота както е съдебното споразумение, идвам до адреса й, но никой не ми отваря. Звъня на телефона, но никой не вдига. Нито на нейния, нито на сина ми“, жалва се Николов. Надежда хем отрича да е спънка между баща и син, хем почва да кове по адрес на бившия си. „Казвал ли ви е, че злоупотребява с алкохола? А знаете ли защо е развода? Той е по негова вина, защото има проблеми с пиеето. Имам и съдебно медицинско…

Детето ми е ставало свидетел на всичките побоища… Той е смел когато пие алкохол, силата му идва тогава“, отсича риалити фурията. В репортажа участва и сина им, който казва пред микрофона на Игнатов: „Не искам да се виждам с него… Липсва ми не много… Ведъж ми каза, че щял да умира, но това не се случи. Само ме разстройва“, казва детето. В медийната им разправия става ясно също, че Николов плюел върху колата й. Надя като драматична актриса обясява и на всеослушание, че тя не е причината мъжа й да се разболее от рак, като по този начин очевидно се опитва да измести темата от манипулациите върху сина им. Ето и целия скандал в епизода на „Съдебен спор“ от 2016 година.