Даяна Ханджиева е развела Ники Илиев…

Само дни след като представи мъжа на сърцето си — баскетболната звезда Кристиян Ставрев, къдрокоската бе забелязана да интимничи с друг мъж, научи HotArena.

Познати на Саня Борисова разкриха, че актрисата не е била на себе си от мъка и не е спирала да плаче. Тя е преживявала най-тежко унижението от това, че все още законният й съпруг не е криел вманиачаването си по Даяна в мрежата.

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ. Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва талантът ѝ.

Преди дни обаче хубавицата бе засечена на парти с приятелки, като по време на купона екранната Катерина си е позволила да се държи доста палаво. „Явно е вярна приказката, че очи, които не се виждат, се забравят”, коментират фенове в мрежата.

„Тази ще се окаже голяма мъжемелачка, щом успя да раздели Ники и Саня”, клюкарят пък други разбирачи, пише „България днес”.

Тази клюка така и не бе потвърдена, но Даяна определено не си кротува. Доскоро тя пазеше в тайна личния си живот, тъй като не искаше да се обсъжда връзката й с баскетболиста.

След страстните й латинотанци с друг мъж обаче, вече тръгнаха клюки, че май и тази й връзка няма да издържи дълго.

За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали. От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „Фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите.