Картините на Зуека станаха ТОТАЛЕН ХИТ! Продаде 11 само за час! (СНИМКИ)

„Приятели, благодаря ви! В шок съм! Честно! Толкова е хубаво като труда ти е оценен! А още по-хубаво и когато е реализиран! Първите ми 11 картини поемат към новите си собственици! Дано ви топлят!“, емоционално сподели Васил Василев-Зуека в социалния си профил.

Оказва се, че един от най-талантливите ни актьори е и художник. Той разкрива, че от години рисува и тези дни е планирал изложба в Пловдив, но заради противоепидемичните мерки събитието се провалило.

Затова решил да ги сподели в социалната мрежа, за да им се порадват хората. Зуека изобщо не очаквал, че ще започне да ги продава и ще има толкова голям интерес. Само за час той продал 11 картини.

На успеха с картините на Васил Василев-Зуека в момента най се радват двете му деца – синът Стефан, който е на 6 г., и дъщеря му Девина на 21 г. „Със сина ми сме постоянно заедно играем с тротинетка, разхождаме се в парка или ритаме топка. Имаме си програма. Девина учи в „Куин Мери“ в Лондон, завършва Драма, но ще завърши онлайн. Ще прави спектакъл за дипломната си работа, който ще е тук в България. Вече снимахме с нея заедно една късометражна лента, с неин сценарий и режисура. Така че съм много горд и с нея“, споделя Зуека пред „България Днес“.