Мариана Векилска най-накрая изплю камъчето: Обвързана съм

2020 година донесе на Мариана Векилска пълно щастие в личен план. Освен с нова работа в ефира на БНТ тя се е сдобила и с нова любов. Информацията, че вече не е самотна, а има мъж до себе си, тв звездата потвърди лично в профила си в социалната мрежа фейсбук, където промени статуса си на „обвързана“.

Мариана обаче отказва да разкрие самоличността на човека до себе си. Единственото, което коментира покрай пиперливата тема, e: „Чувствам се щастлива и обичана, но не ми се иска да давам поводи за излишни коментари по този въпрос“. Очевидно този път журналистката е решила да държи личните си отношения далеч от публичното пространството, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план. Темата за развода ѝ с радиоводещия Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е обаче, че напоследък комуникацията им се подобрила в името на общия им син Момчил.

Всъщност тийнейджърът бе и основната причина Мариана да се откаже от кариерата си в Брюксел и да се върне в България, за да изпълнява майчинския си дълг, след като бившият ѝ мъж многократно я обвинявал в нехайство.
Неотдавна в светските среди пък тръгна мълвата, че тв ветеранката е преживяла и роман с актьора Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо обвързан с млада и красива художничка на име Алекс, с която се шушука, че очакват първи наследник.

Мариана, която гони 47, пък най-после успяла да срещне мъж на нейната възраст. Всичките ѝ партньори досега бяха по-млади от нея и рано или късно възрастовата разлика създавала различия между тях. Новата връзка обаче се отразява положително на любимката на зрителите, която изглежда по-свежа и променена. Наскоро тя призна, че е зарязала тренировките по бокс, с които ваеше тяло и изливаше яростта си, и е заложила на далеч по-хармоничните йога упражнения. Перфектният ѝ вид съвсем не се дължи обаче на усилията в спорта, а и на златните ръце на една от най-прочутите дерматоложки в София, в чиято клиника Векилска е редовен клиент и през няколко месеца си инжектира филъри за опъване на кожата.