Всички точат лиги по Диана Любенова, но никой не знае, че крие тайна дъщеря!Вижте каква красавица е ! СНИМКА

Неизвестни факти от личния живот на Диана Любенова лъснаха на бял свят.

Диана Любенова се оказа втора цигулка в живота на американеца Лес Уелдън. Холивудският продуцент вече десета година бяга от брак с нашенката. Въпреки, че двамата имат общо дете, те не са законни съпрузи. И по всичко личи, че никога няма да станат такива.

Причината за това е, че американецът все още е законен съпруг на калифорнийката Анжела.

Законната му съпруга може да се похвали с блестяща кариера. Тя заема ръководна длъжност в голяма компания в Калифорния, занимаваща се с преработката на отпадъци.

Плод на любовта на Лес и Анжела е тяхната дъщеря Хана. Въпреки, че Диана Любенова е приятелка с тийнейджърката в социалните мрежи, доскоро тя криеше за съществуването й и пред никого не споделяше, че нейният любимият има семейство в Америка.

Лес категорично отказва да се разведе. Причината е в богатството му. Ако той поиска развод от Анжела, ще трябва да се прости с половината от завидното си състояние.

Хана, която отскоро е в колеж, постоянно го изнудва за пари. Младата дама е свикнала да живее в разкош и не пропуска възможността да припомни на баща си, че е зарязал семейството си заради Диана Любенова.

Двете съпруги на Лес знаят за съществуването си. Но никога не са срещали лично.

Диана Любенова комуникира единствено с Хана. Но нейната дъщеря София не познава кака си от Америка.

Колегите на тв водещата коментират, че в последната една година тя не се е появявала нито веднъж в компания на Лес. Това породи слуховете за раздяла между тях.

Но засега Любенова нито потвърждава, нито отрича тези твърдения, пише „Ретро“.