Когато отиват до автомобила, за да извадят жертвите, те чуват глас на възрастна жена, молещ за помощ, но вътре откриват само бебе!

Полицаят Тайлър Бедоес няма да забрави този случай, докато е жив. Спасителите, които пристигнали на мястото на инцидента извадили първо детето от колата.

На своето столче, все още дишало двегодишното момиченце. Всички видяли, че в колата не е имало други оцелели, защото както казват и както се чува от записа, чули глас на възрастна жена, която ги зове за помощ.

Във видеото, което обиколи света се чува звук, където който казва „Помогнете ми, Помогнете ми!“.

В колата единственият оцелял било малкото момиченце, а там била и майката, която вече от часове била мъртва.

– Това ни окуражи, бяхме уверени, че вътре има и възрастна жена, която е още жива, но когато го отворихме колата осъзнахме, че майката на момичето от часове е мъртва – казва Тайлър.

На полицаите им били необходими месеци публично да признаят, че този студен ден през май 2015 г., им помогнал Бог и че на мястото е налице някаква непреодолима сила, ангел.

– Аз не съм единственият, който чу този глас, чуха го и моите колеги, които бяха на терена с мен, казва полицаят, който добавя, че това събитие го е променило завинаги.

– Чудесно е, че малкото момиченце оцеля в такава катастрофа.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ: