Лепа Брена издаде как е свалила 17 кг за 6 месеца

Звездата на балканската музика Лепа Брена е успяла да свали рекордните 17 килограма само за шест месеца. 59-годишната певица се бори с наднормено тегло през почти цялата си кариера.

В момента обаче тя е постигнала перфектна линия, която я доближава до формата ѝ на младини.

Брена открила своята диета преди време, когато метаболизмът на тялото ѝ започнал доста да се забавя и да трупа килограми. Споделя, че започнала воденето на аскетски режим в продължение на шест месеца.

Тя решила да се подложи на диета, след като чула солен коментар на един сервитьор, който направил грозно сравнение за нейното тегло в онзи момент. Коментарът наранил жестоко Лепа Брена, но ѝ отворил и очите, като ѝ дал страхотен мотив да се промени.

Както сама обяснява певицата, в този момент тя осъзнала, че нещо се случвало с тялото ѝ. И решила да го приведе отново в перфектно състояние. Ето какво разкрива за своя хранителен режим иконата на сръбска музика, която твърди, че се придържа към него и до днес:

„Обикновено ям едно или две яйца сутрин. Гледам да са органични. За обяд обичайно хапвам някаква постна супа без мазнини и фиде. Всъщност това си е вода, в която слагам да кипнат само зеленчуци, но не ги готвя до разпад, за да не изчезнат витамините от цялата история. Менюто ми включва и малко месо, печено на скара или варено. За вечеря обикновено хапвам парче риба или месо със салата“, споделя сръбската звезда.

Синът на Лепа Брена – Виктор Живойнович, също отдавна има проблеми с излишните килограми.

Преди две години младежът тежеше 160 кила, но минал на диетата на своята майка и сега драстично е намалил теглото си. Виктор е свалил 50 килограма за две години и признава, че в началото нямал идея с колко ще отслабне.

Но държал да се раздели поне с 10 кила, като най-вече искал да стегне мускулите си и да бъде в добра физическа форма. Резултатът обаче надминал очакванията му.

„Много е тъжно, когато едно дете тежи 160 кг на 18 години. Какво означава за мен да имам цялото богатство на света, а да не мога да помогна на сина си“, коментира в началото на промяната на Виктор майка му Лепа. Сега обаче и двамата се гордеят с новите си тела.