Умрял при операция мъж се върна от отвъдното и разказа какво е видял

Мъж, който е имал преживяване близо до смъртта, сега знае съществува ли живот след смъртта и е разказал за това как е възприел отвъдното, съобщават световните издания.

Съществуването на живот след смъртта остава най-голямата тайна и до днес. Въпреки факта, че няма абсолютно никакви доказателства за съществуването на задгробен живот, много хора продължават да доказват, че той съществува.

Мъж на име Джон е написал до Фонда за изследване на предсмъртните изживявания, че е претърпял сложна операция, по време на която е развил алергична реакция към използваното лекарство.

Джон е умрял за известно време и преди да бъде върнат към живот, той е успял да посети отвъдното. Мъжът е разказал, че се е намирал в пълен мрак и е чувствал само любов и положителни емоции. Той е добавил, че никога през живота си не е изпитвал такова спокойствие.

Въпреки факта, че Джон е сигурен, че е видял задгробния живот, много експерти твърдят, че това е просто изблик на мозъчна дейност, който се наблюдава непосредствено преди смъртта.

Учените са провели проучване, по време на което са предизвикали спиране на сърцето при плъх и в същото време са наблюдавали състоянието на мозъчната дейност. През последните няколко секунди преди смъртта тя се е увеличила значително.

Джимо Борджигин е добавил, че точно такова състояние се случва при човек непосредствено преди смъртта.