Дара Екимова показа роклята за абитуриентския си бал – ослепителна е! (Снимки)

Макар още да е рано за абитуриентски балове, тазгодишните 12-токласници трескаво се готвят за този специален момент. Сред завършващите училище през 2021 е и Дара Екимова .

Младата певица публикува емоционален пост в Инстаграм по повод наближаващите абитуриентски балове .

Дара Екимова

Талантливата млада изпълнителка се обърна към всички, които тази година ще бъдат абитуриенти в пандемичната обстановка. „Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно.

Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията ѝ. Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата… Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!“, написа Дара.

Тя показа снимката на Виктория Сиракова, запечатила красивата абитуриентка с огненочервената й рокля .

Дара Екимова абитуриентски бал