Жени Джаферович сподели най-тежкия момент в живота си, до днес има последици

Евгения Джаферович отговори на нападките към нея относно последната й телевизионна изява. 

При участието си в шоуто на Николаос Цитиридис, едното око на Жени беше видимо затворено почти през цялото време. Тогава излязоха много коментари за нейния външен вид като част от предположенията бяха, че тя има усложнения след пластична операция или просто алергична реакция от грим. Истината обаче се оказа съвсем различна.

Съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович припомни, чрез постове в социалните мрежи, че още в далечната 2012 година е развила пареза на лицето в следствие на грим, който си направила по време на бременността.

След раждането напървото си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало. В следствие, на което получила, т.н. Парализа на Бел.

За да не се скове лицето й завинаги, се подложила на спешно секцио при раждането дъщеря си Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна връв. Леа била спасена, но лечението на Жени продължава до ден-днешен.

Това е причината тя да говори по-бавно, а лявата част на лицето й да е леко изкривен.

„Повече от половин година, за да заспя си залепвах лепенка на лявото око. Защото не се затваряше. След всичко, което преживях тогава, то сега се затваря самичко. Дори когато пия вода“, обясни Жени.